Deventer Airport

Moeilijkheidsgraad
2-6
Spelers
60
Minuten

Deventer Airport

Bereid je voor op de ultieme reiservaring bij de Escape Room Deventer Airport! Je bent aangekomen op de luchthaven en bent klaar om aan je reis te beginnen. Maar voordat je de wereld kunt verkennen, moet je eerst door de veiligheidscontrole en de bagage inchecken. En als dat nog niet genoeg uitdagingen zijn, staan er nog veel meer obstakels op je te wachten om je Air Miles te verdienen.

Van het vinden van de juiste gate tot het overwinnen van een reeks raadsels en puzzels, het is aan jou en je team om snel en slim te denken om zoveel mogelijk bestemmingen te bezoeken in slechts één uur. Voel de spanning tijdens je race tegen de klok om de top van het scorebord te bereiken.

Of je nu met je familie, vrienden of collega’s speelt, Let’s Escape Deventer Airport biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Reserveer nu jouw tickets en beleef de opwinding van het reizen bij Let’s Escape!

Net zoals bij de Greatest Hits Escape Room hebben we twee identieke Escape Rooms. Het is dus mogelijk om tegen een ander team te strijden. Door de unieke link tussen de kamers ben je voortdurend op de hoogte van de voortgang van het andere team! Natuurlijk is het ook mogelijk om de kamer zonder tegenstanders te spelen!
Reserveer nu!