F.A.Q.

Waarom Let's Escape?

Let’s Escape Deventer heeft twee keer twee prachtige Escape Rooms. We hebben de Escape Rooms dus dubbel, zodat je daar met je vrienden een battle kunt spelen.

Uniek is dat Let’s Escape de puzzels allemaal zelf schrijft, zodat je nergens anders een vergelijkbare kamer tegen zult komen. Omdat we zoveel kamers hebben kun je zowel met kleine groepjes (vanaf 2 personen) tot grotere groepen (tot 200 personen) bij ons terecht.

Bij goed weer ben je bij Let's Escape ook op de juiste plek voor een outdoor escape ervaring. Gewapend met een tablet en een actionpack maak je een mooie (stads)wandeling en red je ondertussen de wereld!

Dat varieert. Het is afhankelijk van het aantal personen, de datum en het soort spel dat je wenst te boeken. Je kunt rekening houden met bedragen vanaf € 20 per persoon tot € 27,50 per persoon. Als je de boeking maakt krijg je, voordat je op betalen klikt, exact te zien welke kosten ermee gemoeid zijn. Indien je met een heel klein gezelschap bent (2 of 3 personen), dan valt het helaas wat duurder uit.

Onze Outdoor City Quest is € 25 per persoon, maar die duurt dan ook 2 uur in plaats van 1 uur.

Onze battle rooms (Greatest Hits en Deventer Airport) zijn gevestigd aan de Broederenstraat 14a.

Met de auto?
Geef het navigatiesysteem de opdracht te gaan naar Centrumgarage Deventer. Dat is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Vanaf deze locatie is het ongeveer 3 minuten lopen naar de Broederenstraat 14a

Met het openbaar vervoer?
Het NS-station bevindt zich op 5 minuten lopen.

Je kunt de Escape Rooms na het reserveren op deze website direct met iDeal afrekenen. Betaal je liever op locatie? Dat kan; pin, contant en creditcard zijn alle drie een optie. Voor bedrijfsuitjes kunnen we na jullie komst ook een factuur sturen.

Iedereen is van harte welkom om te komen escapen. De kamers vormen geen fysieke uitdaging. De Battle Rooms zijn bovendien rolstoelvriendelijk. Heeft u rolstoelgebruikers in uw gezelschap, laat het voor de zekerheid even weten, dan zorgen we dat we voorbereid zijn. Slecht ter been? Geen probleem. We kunnen voor u dan een stoel in de kamer plaatsen.

Kinderen kunnen prima bij ons komen escapen, maar wel in gezelschap van volwassenen. Neem wel eerst even telefonisch contact op. Dit geldt alleen voor Deventer Airport. De Greatest Hits kamer is naar onze mening niet geschikt voor kinderen.

Tot op de dag van vandaag hebben mensen met claustrofobie altijd een leuke tijd gehad in onze kamers. De kamers zijn ruim en kunnen op ieder moment verlaten worden. U moet weliswaar ontsnappen, maar de deuren zitten niet op slot.

Jazeker, op onze locaties in Deventer beschikken we over 4 Escape Rooms. Deze zijn elk geschikt voor 6 personen. Er kunnen dus maximaal 24 personen gelijktijdig de Escape Rooms in. Is de groep groter dan 24 personen, dan is er de mogelijkheid om in meerdere blokken te spelen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is, bij grote gezelschappen, telefonisch reserveren gewenst.

Als er in meerdere blokken gespeeld wordt kan er in de tussentijd de andere groep een borrel drinken in één van de gelegenheden waar we nauw mee samenwerken. Daar kunnen we voor de achterblijvers dan een leuke Muziekbingo of Quiz voor jullie organiseren in samenwerking met Let's Quiz. Onze partners zijn gevestigd op de Brink, dat is op loopafstand.

Is uw gezelschap veel groter dan 24 of 48 personen?
Dan kun je onze unieke Outdoor Escape Game spelen? Dat is wellicht nog leuker! Bel ons gerust even. We denken graag met je mee! Hiervoor kunnen we groepen faciliteren tot zo’n 200 personen.

Een drankje voor het spelen is geen probleem, echter is niet toegestaan om de Escape Rooms te spelen als men duidelijk onder invloed is van alcohol en/of drugs. Het staat de medewerkers en directie van Let’s Escape te allen tijde vrij om gasten waarvan we het vermoeden hebben dat deze niet meer in staat zijn een Escape Room te spelen te weigeren. Je verplicht jezelf wel tot het betalen van de kamer, maar krijgt dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag.

Zekers!! Graag zelfs. Onze kamers zitten aan de rand van De Brink, in het bruisende centrum van Deventer. We zijn druk op zoek naar een aantal partners zodat jullie de avond gezellig voort te zetten.

Een hapje eten? Een borrelarrangement? Het kan allemaal. Omdat we nieuw zijn in Deventer hebben we nog niet alle collega’s leren kennen. We kunnen in ieder geval terecht in Danscafé Persee. En zijn, zoals gezegd, druk bezig nieuwe partners te leren kennen.

Jazeker, daar hebben we juist heel veel ervaring mee. Neem hierover telefonisch contact zodat we een plan op maat kunnen maken.

Natuurlijk mag dat. Meer lees het volgende wel even aandachtig door!

We adviseren om ruim te plannen. Als je (bijvoorbeeld) om 20.30 komt Escapen word je geacht om 20.00 aanwezig te zijn. Als je ergens om 19.00 reserveert om aan tafel te gaan, dan red je dat nooit. Het geniet onze voorkeur dat je eerst de kamers speelt en dan pas ergens gaat eten. Dat kan natuurlijk niet altijd. Zorg er dan voor dat je ruimschoots rekening houdt met vertraging in het restaurant.

Je wordt geacht uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig te zijn. Dat geldt voor de hele groep! Wanneer dat niet het geval is, dan kan het zo zijn dat de tijd die je later bent van je speeltijd afgaat. Onze regel is dat de gasten na jullie er geen hinder van mogen ondervinden.

Als je minder dan 15 minuten voor aanvang van de kamer aanwezig bent, dan behoudt Let’s Escape zich het recht de reservering te laten vervallen. Escape Rooms werken op basis van heel strakke planningen. Je verplicht jezelf door te reserveren tot het betalen van de kamer, ook wanneer deze komt te vervallen als je te laat komt. Echter, krijgt je dan wel een waardebon om op een ander tijdstip deze kamer opnieuw te boeken. Dit zal wel gaan in overleg, maar is alleen mogelijk op zondag tot en met woensdag. Mocht er uiteraard uitloopruimte zijn omdat er na je geen reservering staat, dan mag je altijd spelen. Dat is geen probleem.

  • Reserveringen welke plaatsvinden op zondag tot en met woensdag kunnen tot 2 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.
  • Reserveringen welke plaatsvinden op donderdag tot en met zaterdag kunnen tot 7 dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos geannuleerd worden.

 

Indien je een reservering annuleert binnen de bovengestelde termijn, brengen we de kosten van de kamer in rekening. Je ontvangt dan wel een waardebon om de Escape Room(s) alsnog eens te komen spelen. Met deze waardebon kan je een reservering maken op een zondag tot en met een woensdag.

Annuleren kan uitsluitend telefonisch op 053 - 4 789 089