Escape Rooms

Deventer Airport

2-6
60
Broederenstraat 14a
7411 LB Deventer
Deventer Airport Get ready for the ultimate travel experience at the Escape Room Deventer Airport! You have arrived at...
enschede-airport-escape-room-reizen

Outdoor Escape Games

Operation Mindfall

2-20
120
Broederenstraat 14a
7411 LB Deventer
The Future was yesterday, make it tomorrow! Armed with a briefcase full of secrets and an iPad, you and...
outdoor-escape-room-buiten-escape

How it works

You Are Locked In

You will bring nothing in, but the escape room will be filled with useful and sometimes irrelevant objects.

The Clock Is Ticking…

Can you puzzle your way to the intriguing conclusion and escape the room in 60 minutes?

Feel The Atmosphere

The rooms is built to create an authentic experience with a fun atmosphere, strict attention to detail.

Reviews

google
Jeffrey Marsman
24 March 2024

Leuke ervaring gehad met de Greatest Hits kamer in Enschede. De escape room oogt qua decor wat amateuristischer dan de meeste anderen, maar de reden kan de host goed uitleggen. Leuke puzzels en muziekvragen. Ook prima om met 2 personen te doen, als je van muziek houdt.

google
Gijs Mater
23 February 2024

Wij hebben met een team uitje een super leuke muzikale escape room gedaan. Genoeg uitdaging maar ook niet te moeilijk. Ook een vriendelijke host die alles goed uitlegde. Aanrader!

google
Sarah van de Ven
20 January 2024

Enorm leuk! Als je eens een ander soort escape room ervaring wil heb is dit honderd procent het waard. Ik heb samen met een vriendin de greatest hits kamer gedaan. Echt geweldig in elkaar gezet!

google
Erik Slingerland
25 December 2023

Een ontzettend leuke ervaring gehad in de airport escape room. Fijne kamer, leuke spellen en we zijn met z'n 2en een uur lang heerlijk aan het puzzelen geweest. De begeleiding is ook top! Als je een beetje vastloopt wordt je snel op weg geholpen zodat je je tijd echt aan het puzzelen kan besteden. We hebben het top gehad, een echte aanrader!

google
Marieke V-N
6 November 2023

Wij deden 'Enschede Airport' en dat is echt een aanrader. Deze vrij nieuwe Escape Room is heel innovatief en erg leuk om te doen. Gastvrije ontvangst en hele goede begeleiding tijdens het spel. Extra fanatiek werden we door het competitieve effect wat het Battle aspect met zich meebrengt. Wij komen zeker nog terug voor de andere kamers!

google
Sietze Teunissen
8 October 2023

Gisteren met zn tweeën hier een kamer geboekt. Nadat we al twee positieve ervaringen hebben gehad op de oude locatie, hebben we nu de kans gepakt op de nieuwe locatie met een geweldig onderwerp: greatest hits (top 2000). Na een fijne en vriendelijk ontvangst gingen we met, een voor ons onbekende groep naar boven. Het was een battle. We kregen de uitleg over het nieuwe concept. Ja, het is geen standaard escape room. Deze werkt echt op punten. Ik moet zeggen, ik was wat sceptisch maar het was fantastisch gedaan. Genoeg puzzels, genoeg muziek en alles past echt bij het thema. De gradatie van puzzels gaat van makkelijk tot echt wel lastig. Maar alles is uitstekend te doen. Het leukste is wel met een grote groep tegen elkaar battelen. Dit was onze 38ste kamer en hij staat absoluut in onze top 5 (misschien wel top 3). We komen graag nog een keer terug om jullie andere nieuwe kamer te spelen!

Laatste nieuws

LESCens_Johan

Let's Escape is moving!

Let's Escape is moving! And that means NEW ESCAPE ROOMS. These are available for reservation as of today!...

Come and Play!

  • Friends and Family
  • Co-Workers
  • Game Addicts
  • Teambuilding

Instagram Shots

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Send a message

    Klaar voor het

    Escape Room gives you the opportunity to have fun