Escape Rooms

Deventer Airport

2-6
60
Broederenstraat 14a
7411 LB Deventer
Deventer Airport Bereiten Sie sich auf das ultimative Reiseerlebnis im Escape Room Deventer Airport vor! Sie sind am Flughafen...
enschede-airport-escape-room-reizen

Greatest Hits

2-6
60
Broederenstraat 14a
7411 LB Deventer
Greatest Hits Escape Room In diesem Raum erwartet dich eine musikalische Herausforderung. Singst du ab und zu unter der...
greatest-hits-escape-room

Outdoor Escape Games

Operation Mindfall

2-20
120
Broederenstraat 14a
7411 LB Deventer
Die Zukunft war gestern, mach sie morgen! Bewaffnet mit einer Aktentasche voller Geheimnisse und einem iPad begeben Sie sich...
outdoor-escape-room-buiten-escape

How it works

You Are Locked In

You will bring nothing in, but the escape room will be filled with useful and sometimes irrelevant objects.

The Clock Is Ticking…

Can you puzzle your way to the intriguing conclusion and escape the room in 60 minutes?

Feel The Atmosphere

The rooms is built to create an authentic experience with a fun atmosphere, strict attention to detail.

Bewertungen

google
Jeffrey Marsman
24 März 2024

Leuke ervaring gehad met de Greatest Hits kamer in Enschede. De escape room oogt qua decor wat amateuristischer dan de meeste anderen, maar de reden kan de host goed uitleggen. Leuke puzzels en muziekvragen. Ook prima om met 2 personen te doen, als je van muziek houdt.

google
Gijs Mater
23 Februar 2024

Wij hebben met een team uitje een super leuke muzikale escape room gedaan. Genoeg uitdaging maar ook niet te moeilijk. Ook een vriendelijke host die alles goed uitlegde. Aanrader!

google
Sarah van de Ven
20 Januar 2024

Enorm leuk! Als je eens een ander soort escape room ervaring wil heb is dit honderd procent het waard. Ik heb samen met een vriendin de greatest hits kamer gedaan. Echt geweldig in elkaar gezet!

google
Erik Slingerland
25 Dezember 2023

Een ontzettend leuke ervaring gehad in de airport escape room. Fijne kamer, leuke spellen en we zijn met z'n 2en een uur lang heerlijk aan het puzzelen geweest. De begeleiding is ook top! Als je een beetje vastloopt wordt je snel op weg geholpen zodat je je tijd echt aan het puzzelen kan besteden. We hebben het top gehad, een echte aanrader!

google
Marieke V-N
6 November 2023

Wij deden 'Enschede Airport' en dat is echt een aanrader. Deze vrij nieuwe Escape Room is heel innovatief en erg leuk om te doen. Gastvrije ontvangst en hele goede begeleiding tijdens het spel. Extra fanatiek werden we door het competitieve effect wat het Battle aspect met zich meebrengt. Wij komen zeker nog terug voor de andere kamers!

google
Sietze Teunissen
8 Oktober 2023

Gisteren met zn tweeën hier een kamer geboekt. Nadat we al twee positieve ervaringen hebben gehad op de oude locatie, hebben we nu de kans gepakt op de nieuwe locatie met een geweldig onderwerp: greatest hits (top 2000). Na een fijne en vriendelijk ontvangst gingen we met, een voor ons onbekende groep naar boven. Het was een battle. We kregen de uitleg over het nieuwe concept. Ja, het is geen standaard escape room. Deze werkt echt op punten. Ik moet zeggen, ik was wat sceptisch maar het was fantastisch gedaan. Genoeg puzzels, genoeg muziek en alles past echt bij het thema. De gradatie van puzzels gaat van makkelijk tot echt wel lastig. Maar alles is uitstekend te doen. Het leukste is wel met een grote groep tegen elkaar battelen. Dit was onze 38ste kamer en hij staat absoluut in onze top 5 (misschien wel top 3). We komen graag nog een keer terug om jullie andere nieuwe kamer te spelen!

Laatste nieuws

LESCens_Johan

Let's Escape zieht um!

Let's Escape zieht um! Und das bedeutet NEUE ESCAPE ROOMS. Diese können ab sofort reserviert werden!...

Kom Escapen!

  • Freunde und Familie
  • Betriebsausflüge
  • Spielliebhaber
  • Teambildung

Instagram Shots

Diese Fehlermeldung ist nur für WordPress-Administratoren sichtbar

Fehler: Kein Feed gefunden.

Bitte geh zur Instagram-Feed-Einstellungsseite, um einen Feed zu erstellen.

Eine Nachricht schicken

    Klaar voor het

    Escape Room gibt Ihnen die Möglichkeit, Spaß zu haben